A weboldal próbaüzemben üzemel. Kérjük szíves megértését az esetlegesen felmerülő kellemetlenségek miatt!
Bejelentkezés Regisztráció
Kosár (0)
Telefon: +36 1 256 1174, +36 1 256 1944 | 24h mentés esetén: +36 70 931 80 35
Gyorskereső

Hírek

Április 10.-én letették az Apollo alapkövét

2015. May 08.

Elhelyezték az Apollo Tyres magyarországi gyárának alapkövét


Az Apollo Tyres Gyöngyöshalászon felépülő gyárának ünnepélyes alapkő letételével megkezdődött az Apollo Tyres első európai zöldmezős beruházása. Az alapkövet Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke és Onkar S Kanwar az Apollo Tyres elnöke helyezte el ünnepélyes keretek között ez év április 10-én.


Az európai piacra termelő gyár átadására 2017-ben kerülhet sor. A tervek szerint ebben az üzemben az Apollo Tyres két márkáját az Apollo és a Vredestein abroncsokat is gyártják majd.


Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, Onkar S Kanwar Apollo Tyres elnöke és Neeraj Kanwar, az Apollo Tyres alelnöke és ügyvezető igazgatója, közösen helyezték el az alapkövét a meghívott vendégek jelenlétében.

 

 

 

 

Onkar S Kanwar, az Apollo Tyres Ltd elnöke kijelentette: "Ez egy jelentős mérföldkő számunkra, tekintettel arra, hogy néhány évvel ezelőtt az Apollo Tyres még nem volt jelen Európában, és immár a 2. gyáregységünk alapkövét helyezzük most el. A Magyarországon felépülő új gyárunk kapacitása hozzá segít minket ahhoz, hogy képesek legyünk tovább növelni súlyunkat az európai piacon."


A Gyöngyöshalász létesítmény úgynevezett state-of-the-art (csúcstechnológiát használó) üzem lesz. A tervek szerint a gyár termelési kapacitása évi 5,5 millió személygépkocsi és kisteherautó (PCLT) gumiabroncs és 675.000 haszonjármű (HCV) gumiabroncs lesz. Ez a kapacitás kiegészíti majd az Apollo Tyres már meglévő holland gyárának termelési mennyiségét, így erősítve az Apollo és Vredestein gumiabroncsok jelenlétét az európai piacon. Az új létesítmény kevesebb, mint 100 km-re található Magyarország fővárosától, Budapesttől, ami remek elérhetőséget biztosít az Apollo Tyres részére, hogy elérje a különböző OE gyártókat, akik az itt előállított termékek potenciális vásárlói lehetnek majd

Continental ajánlott szakszervíz Michelin ajánlott szakszervíz Conti 360 Truck Force Goodyear Miért Michelint?

Hírek

Ünnepi nyitvatartás

Tekintse meg ünnepi nyitvatartásunkat!

2019. December 12.
ContiSafe3 garancia

Mi is az a ContiSafe3?

2018. August 08.
Milyen gumit vegyek a bringára?

Kerékpárgumiból ma méretben, jellegben, minőségben és árban is hatalmas a választék, és a profik nem várják meg, hogy elöregedjen a gumi a biciklijükön.

2018. May 10.
Tesztgyőzelemmel kezdett a Continental új prémium ny...

Fölényesen, 51 versenytársát megelőzve győzött a Continental PremiumContact™ 6

2018. April 19.
Itt a tavasz, indul a motorszezon!

Felkészültünk a szezonra, kibővített motorgumi választékunkkal szeretettel várjuk!

2018. March 21.
Összes hír