A weboldal próbaüzemben üzemel. Kérjük szíves megértését az esetlegesen felmerülő kellemetlenségek miatt!
Bejelentkezés Regisztráció
Kosár (0)
Telefon: +36 1 256 1174, +36 1 256 1944 | 24h mentés esetén: +36 70 931 80 35
Gyorskereső

Hírek

Continental ajándék Ezüst Fenyő

2014. October 17.

4 db Continental téli személyabroncs mellé Ezüst Fenyőt kap ajándékba!


Az október 20. és november 21. között 4 db Continental téli személygépjármű abroncsot vásárló és azt helyben felszereltető, továbbá az interneten regisztráló vásárlóink – akciós készletünk erejéig – egy gyönyörű, a közelgő karácsonyi ünnepekhez tökéletesen illő Ezüst Fenyőt kapnak ajándékba.

A szakértők bizalma a legnagyobb elismerés

 

Az autógyártók csak olyan prémiumkategóriás gumiabroncsokat használnak gyárilag, amelyek a legmagasabb minőségi elvárásokat is kielégítik. Így nem meglepő, hogy ma minden harmadik Európában gyártott személygépjármű Continental abroncsokon gördül le a gyártószalagokról. A Continental több mint 500 különböző termékkel gondoskodik arról, hogy a járművezetők már a kezdetektől fogva biztonságosan és kényelmesen közlekedhessenek. Az elért kiváló pozíciónk, valamint a legnevesebb autógyártók bizalma a legjobb bizonyítéka termékeink minőségének és elismertségének. Ha a legnagyobb gyártók feltétel nélkül bíznak bennünk, Ön is bízhat bennünk!


A Continental házhoz viszi a karácsonyt


A karácsonyi készülődés és a várakozás pillanatai mindenkit ugyanolyan jó érzéssel töltenek el. Azonban a szenteste eljöveteléig az elvégzendő feladatok tárháza végtelen. Rohanunk többek között a karácsonyi ajándékokért, töprengünk az ünnepi ételeken, és otthonunk díszítésén fáradozunk. Azért, hogy ez a folyamat minél örömtelibb legyen, a Continental egy fenntartható gazdálkodásból származó, kizárólag az ünnepi igények kielégítésére termesztett, közel 2 méter magas Dán ezüstfenyővel biztosítja az ünnepi hangulatot otthonában. Vásároljon 2014. október 20. és november 21. között egy garnitúra (4 db) Continental márkájú téli személygépjármű-abroncsot az akcióban részt vevő valamelyik kereskedőnknél, szereltesse fel helyben, és idén a karácsonyfa beszerzésével és hazaszállításával nem kell foglalkoznia! Kizárólag annak díszítésével!


Nincsenek kategóriák, a kedves vásárló bármilyen Continental téli személygépjármű abroncs vásárlása esetén jogosult az ajándékra!Néhány szó a karácsonyfáról:

- A fák mérete 1,5 métertől 2 méter magasságig változhat.

- Az ajándékot fóliába csomagolva a végfelhasználó által megadott címre szállítjuk.

- Ezeket a fákat csak erre a célra termesztették, a termelő kiválasztásában nagyon fontos szerepet játszott a környezettudatos működés, a takarékos kivágási aktivitás.

- A fák kiválasztása lábon történik, kivágásukra a szállítás előtt néhány nappal kerül sor.

- A kampányban kiosztásra kerülő mennyiség nem tartalmaz semmiféle tartalékot, darabra pontosan csak annyi fát vágunk ki, amennyit a kedves végfelhasználóknak kívánunk adni!

5) A karácsonyfa a karácsony szentestéjét megelőző harmadik héttől, egy héten belül postázásra kerül. (Tehát minden kedves megajándékozott hozzájut a fához legkésőbb 2 héttel december 24. előtt)

 

 

 

Continental ajánlott szakszervíz Michelin ajánlott szakszervíz Conti 360 Truck Force Goodyear Miért Michelint?

Hírek

Ünnepi nyitvatartás

Tekintse meg ünnepi nyitvatartásunkat!

2019. December 12.
ContiSafe3 garancia

Mi is az a ContiSafe3?

2018. August 08.
Milyen gumit vegyek a bringára?

Kerékpárgumiból ma méretben, jellegben, minőségben és árban is hatalmas a választék, és a profik nem várják meg, hogy elöregedjen a gumi a biciklijükön.

2018. May 10.
Tesztgyőzelemmel kezdett a Continental új prémium ny...

Fölényesen, 51 versenytársát megelőzve győzött a Continental PremiumContact™ 6

2018. April 19.
Itt a tavasz, indul a motorszezon!

Felkészültünk a szezonra, kibővített motorgumi választékunkkal szeretettel várjuk!

2018. March 21.
Összes hír