A weboldal próbaüzemben üzemel. Kérjük szíves megértését az esetlegesen felmerülő kellemetlenségek miatt!
Telefon: +36 1 256 1174, +36 1 256 1944 | 24h mentés esetén: +36 70 931 80 35
Gyorskereső

Hírek

Elöl két téli, hátul két nyárigumi, soha ne autózzon így!

2015. February 09.

Az Apollo Vredestein Kft. az RTL Klub-on futó a’la CAR című autós műsor keretében már két alkalommal demonstrálta az eltérő mintázatú, kopottságú, felhasználhatóságú gumiabroncsokkal történő autózás veszélyességét.


Sajnos a bemutatók, és a folyamatos kommunikáció ellenére még mindig lehet találkozni olyan autókkal, melyek csak a két első, hajtott kereket cserélik télire, mert "ugye el kell indulni"... de sajnos a fizika könyörtelen, és a legváratlanabb helyzetben áll bosszút, mint ahogyan az a filmen is látható! 

Éppen ezért tanácsoljuk az autósoknak, hogy ha csak 2 db téli gumira van pénzük, akkor azt mindig az autó hátsó tengelyére szereltessék fel a váratlan  balesetveszélyes helyzetek elkerülése végett! A teljesen biztonságot azonban továbbra is  4 db téli gumi felszerelése jelenti!

 

 

Sajnos sok autós, még mindig kételkedik abban, hogy elegendő, ha csak a gépkocsi első (illetve hajtott) tengelyére szerel téli gumiabroncsot. Az elmúlt időszakban a csúszós utakon bekövetkezett, nem egyszer végzetes kimenetelű balesetekben szerepet játszhatott ez a nagyon veszélyes gumiabroncs összeállítás is.

 

 

Ha saját szemével kíváncsi arra, hogy mi történik ilyenkor, kérjük nézze meg ezeket a videókat!

Bízunk benne, hogy ezek a filmek minél több autótulajdonoshoz eljutnak, és a közülük felelősen gondolkozók belátják, hogy a csúszós, hideg utakon az igazi biztonságot csak a 4 egyforma téli vagy négyévszakos gumiabroncs jelenti!

Continental ajánlott szakszervíz Michelin ajánlott szakszervíz Conti 360 Truck Force Goodyear Miért Michelint?

Hírek

Ünnepi nyitvatartás

Tekintse meg ünnepi nyitvatartásunkat!

2022. December 09.
Tesztgyőzelemmel kezdett a Continental új prémium ny...

Fölényesen, 51 versenytársát megelőzve győzött a Continental PremiumContact™ 6

2018. April 19.
Itt a tavasz, indul a motorszezon!

Felkészültünk a szezonra, kibővített motorgumi választékunkkal szeretettel várjuk!

2018. March 21.
Így néz ki a használt és új téligumi tapadása nedves...

A mai cikkünkben bemutatunk egy táblázatot, amely egyértelműen igazolja, hogy mekkora a tapadási felülete a használt és új gumiknak, nedves útszakaszon.  

2016. November 15.
Önjavító abroncs - ContiSeal™

A ContiSeal™ abroncs abban tér el egy normál gumiabroncstól, hogy a belső oldalán válltól vállig egy ragadós és viszkózus réteg található.

2016. October 13.
Összes hír