A weboldal próbaüzemben üzemel. Kérjük szíves megértését az esetlegesen felmerülő kellemetlenségek miatt!
Telefon: +36 1 256 1174, +36 1 256 1944 | 24h mentés esetén: +36 70 931 80 35
Gyorskereső

Hírek

Continental ajándék Ezüst Fenyő

2014. October 17.

4 db Continental téli személyabroncs mellé Ezüst Fenyőt kap ajándékba!


Az október 20. és november 21. között 4 db Continental téli személygépjármű abroncsot vásárló és azt helyben felszereltető, továbbá az interneten regisztráló vásárlóink – akciós készletünk erejéig – egy gyönyörű, a közelgő karácsonyi ünnepekhez tökéletesen illő Ezüst Fenyőt kapnak ajándékba.





A szakértők bizalma a legnagyobb elismerés

 

Az autógyártók csak olyan prémiumkategóriás gumiabroncsokat használnak gyárilag, amelyek a legmagasabb minőségi elvárásokat is kielégítik. Így nem meglepő, hogy ma minden harmadik Európában gyártott személygépjármű Continental abroncsokon gördül le a gyártószalagokról. A Continental több mint 500 különböző termékkel gondoskodik arról, hogy a járművezetők már a kezdetektől fogva biztonságosan és kényelmesen közlekedhessenek. Az elért kiváló pozíciónk, valamint a legnevesebb autógyártók bizalma a legjobb bizonyítéka termékeink minőségének és elismertségének. Ha a legnagyobb gyártók feltétel nélkül bíznak bennünk, Ön is bízhat bennünk!


A Continental házhoz viszi a karácsonyt


A karácsonyi készülődés és a várakozás pillanatai mindenkit ugyanolyan jó érzéssel töltenek el. Azonban a szenteste eljöveteléig az elvégzendő feladatok tárháza végtelen. Rohanunk többek között a karácsonyi ajándékokért, töprengünk az ünnepi ételeken, és otthonunk díszítésén fáradozunk. Azért, hogy ez a folyamat minél örömtelibb legyen, a Continental egy fenntartható gazdálkodásból származó, kizárólag az ünnepi igények kielégítésére termesztett, közel 2 méter magas Dán ezüstfenyővel biztosítja az ünnepi hangulatot otthonában. Vásároljon 2014. október 20. és november 21. között egy garnitúra (4 db) Continental márkájú téli személygépjármű-abroncsot az akcióban részt vevő valamelyik kereskedőnknél, szereltesse fel helyben, és idén a karácsonyfa beszerzésével és hazaszállításával nem kell foglalkoznia! Kizárólag annak díszítésével!


Nincsenek kategóriák, a kedves vásárló bármilyen Continental téli személygépjármű abroncs vásárlása esetén jogosult az ajándékra!



Néhány szó a karácsonyfáról:

- A fák mérete 1,5 métertől 2 méter magasságig változhat.

- Az ajándékot fóliába csomagolva a végfelhasználó által megadott címre szállítjuk.

- Ezeket a fákat csak erre a célra termesztették, a termelő kiválasztásában nagyon fontos szerepet játszott a környezettudatos működés, a takarékos kivágási aktivitás.

- A fák kiválasztása lábon történik, kivágásukra a szállítás előtt néhány nappal kerül sor.

- A kampányban kiosztásra kerülő mennyiség nem tartalmaz semmiféle tartalékot, darabra pontosan csak annyi fát vágunk ki, amennyit a kedves végfelhasználóknak kívánunk adni!

5) A karácsonyfa a karácsony szentestéjét megelőző harmadik héttől, egy héten belül postázásra kerül. (Tehát minden kedves megajándékozott hozzájut a fához legkésőbb 2 héttel december 24. előtt)

 

 

 

Continental ajánlott szakszervíz Michelin ajánlott szakszervíz Conti 360 Truck Force Goodyear Miért Michelint?

Hírek

Ünnepi nyitvatartás

Tekintse meg ünnepi nyitvatartásunkat!

2022. December 09.
Tesztgyőzelemmel kezdett a Continental új prémium ny...

Fölényesen, 51 versenytársát megelőzve győzött a Continental PremiumContact™ 6

2018. April 19.
Itt a tavasz, indul a motorszezon!

Felkészültünk a szezonra, kibővített motorgumi választékunkkal szeretettel várjuk!

2018. March 21.
Így néz ki a használt és új téligumi tapadása nedves...

A mai cikkünkben bemutatunk egy táblázatot, amely egyértelműen igazolja, hogy mekkora a tapadási felülete a használt és új gumiknak, nedves útszakaszon.  

2016. November 15.
Önjavító abroncs - ContiSeal™

A ContiSeal™ abroncs abban tér el egy normál gumiabroncstól, hogy a belső oldalán válltól vállig egy ragadós és viszkózus réteg található.

2016. October 13.
Összes hír