A weboldal próbaüzemben üzemel. Kérjük szíves megértését az esetlegesen felmerülő kellemetlenségek miatt!
Telefon: +36 1 256 1174, +36 1 256 1944 | 24h mentés esetén: +36 70 931 80 35
Gyorskereső

PrémiumKupa

Azért hoztuk létre a PrémiumKupa sorozatot, hogy profi hangulatú, korrekt és a soha nem látott mértékű pénzdíjazások miatt izgalmas verseny lehetőséget teremtsünk. A PrémiumKupa nem csak profiknak szól, hanem a korosztályos pénzdíjazások miatt, akár hobbifutók is pénzdíjat nyerhetnek.

 

A PrémiumKupa versenyein az alap nevezési díj 50%-át visszaforgatjuk pénzdíjakba. A pénzdíjazott helyek száma az indulók számától függ. Minden korosztály első 30%-a és az abszolút első 30%-a szintén pénzdíjban részesül. Tehát aki abszolútban és a korosztályában is a top 30%-ba ér, az dupla pénzdíjazásban részesül, ezzel emelve a versengés izgalmát. A pénzdíjak szétszortírozását egy algoritmus végzi.

 

Versenyeinken fontosnak tartjuk a sport megszerettetését a gyerekekkel, ezért indítottuk a PrémiumKupa "Fuss a sulidért!" Programot. A gyerekfutamokra nevezettek iskolája megkapja a tanulók nevezési díjának a 50%-át. (ehhez az iskoláknak előzetesen regisztrálnia kell). A versenyen rengeteg gyerek és családi program várja a résztvevőket. (Ovisfutás, gyerkőcfutás, pedálos gokartozás, arcfestés, játszóház, ugrálóvár, buborékfújás, tombola, masszázs táncbemutatók…)

 

A Rákosmente Kupa hagyományait megtartva a nevezési díj fennmaradó részét a költségek levonása után a HiJackers BMX pálya fejlesztésére fordítjuk.

 

Fontosnak tartjuk, hogy nehezebb sorsú társainknak is segítsünk. A helyszínen az Állami Gondozó Intézet sátrába várunk játékokat, adományokat.

 

A PrémiumKupa hivatalos honlapja: http://premiumkupa.hu/

A PrémiumKupa Facebook oldala: https://www.facebook.com/PremiumKupa

Continental ajánlott szakszervíz Michelin ajánlott szakszervíz Conti 360 Truck Force Goodyear Miért Michelint?

Hírek

Ünnepi nyitvatartás

Tekintse meg ünnepi nyitvatartásunkat!

2022. December 09.
Tesztgyőzelemmel kezdett a Continental új prémium ny...

Fölényesen, 51 versenytársát megelőzve győzött a Continental PremiumContact™ 6

2018. April 19.
Itt a tavasz, indul a motorszezon!

Felkészültünk a szezonra, kibővített motorgumi választékunkkal szeretettel várjuk!

2018. March 21.
Így néz ki a használt és új téligumi tapadása nedves...

A mai cikkünkben bemutatunk egy táblázatot, amely egyértelműen igazolja, hogy mekkora a tapadási felülete a használt és új gumiknak, nedves útszakaszon.  

2016. November 15.
Önjavító abroncs - ContiSeal™

A ContiSeal™ abroncs abban tér el egy normál gumiabroncstól, hogy a belső oldalán válltól vállig egy ragadós és viszkózus réteg található.

2016. October 13.
Összes hír